Home
Uitbouw
Renovatie
Coördinatie
Realisaties
Contact

VERBOUWEN ZONDER STRESS

Y-Pro heeft zich gespecialiseerd in renovaties van bestaande woningen, groot of klein. Afhankelijk van uw wensen en tijd zorgen wij voor meer of minder elementen. Onze inbreng kan variëren van bepaalde uitvoeringen van de renovatie tot een totaalproject van A tot Z inclusief de interieurafwerking.

We starten met samen te kijken hoe we uw wensen kunnen realiseren vanuit de bestaande situatie, dit met aandacht voor zowel een mooie vormgeving, een nuttige indeling van ruimtes als voor de technische mogelijkheden, dit binnen uw budget.
We zorgen voor een degelijk dossier, kijken voor de nodige vergunningen en zorgen voor de uitvoering van begin tot einde.
We werken nauwgezet binnen het voorziene en afgesproken budget en volgen permanent de voortgang op, controleren de uitgevoerde werken en stemmen regelmatig met u af zodanig dat uw zorgen tot een minimum worden herleid.

Wij hebben maar één doel, uw project realiseren met hoge kwaliteitseisen binnen het vooropstelde budget en binnen de overeengekomen termijn.

Door eigen vakkennis en ervaring streven we naar een hoogstaande afwerking. Alle werken worden met de grootste zorg uitgevoerd door professionele vaklui.