Home
Uitbouw
Renovatie
Coördinatie
Realisaties
Contact

WE CREATE SPACES                                                       

Het uitbouwen van uw woning vergroot uw leefcomfort!

Al eens nagedacht om een uitbouw aan uw bestaande woning te plaatsen? Uw keuken of woonplaats te vergroten door aan de bestaande woning een leefruimte bij te plaatsen?
Wij zetten uw droom om in realiteit.

Voordelen van een uitbouw :
- Extra leefruimte
- Meer comfort
- Meer licht in de bestaande ruimtes
- Nieuwe “look” van uw woning
- Grote meerwaarde van uw woning bij latere verkoop
- Weinig of geen last van de werken tijdens de realisatie

Y-Pro heeft zich gespecialiseerd in uitbouwconstructies aan bestaande woningen, groot of klein. Afhankelijk van uw wensen en tijd zorgen wij voor meer of minder elementen. Onze inbreng kan variëren van de basisuitvoering uw project (bv. enkel ruwbouw en wind- en waterdichte afwerking) tot een totaalproject van A tot Z inclusief de interieurafwerking.

We starten met samen te kijken hoe we uw wensen kunnen realiseren vanuit de bestaande situatie, dit met aandacht voor zowel een mooie vormgeving, een nuttige indeling van ruimtes als voor de technische mogelijkheden, dit binnen uw budget.
We zorgen voor een degelijk dossier, kijken voor de nodige vergunningen en zorgen voor de uitvoering van begin tot einde.
We werken nauwgezet binnen het voorziene en afgesproken budget en volgen permanent de voortgang op, controleren de uitgevoerde werken en stemmen regelmatig met u af zodanig dat uw zorgen tot een minimum worden herleid.

Wij hebben maar één doel, uw project realiseren met hoge kwaliteitseisen binnen het vooropstelde budget en binnen de overeengekomen termijn.

Door eigen vakkennis en ervaring streven we naar een hoogstaande afwerking. Alle werken worden met de grootste zorg uitgevoerd door professionele vaklui.